Ridser og buler

Vi reparerer ridser og buler på din bil.

Et stenslag der rammer køleren eller en ordentlig ridse hen ad bildøren. Dit gode humør kan nemt forsvinde, når der sker uheld med din bil. Men sådan behøver det ikke at værre.

Hos Chips Autolak har vi mange års erfaring i autolakering af både store og små skader. Vi reparerer din vogn hurtigt og effektivt. Det sker oven i købet til en væsentligt lavere pris end ved brug af traditionelle metoder.  Vi henter og leverer gratis din bil inden for Storkøbenhavn.

Chips Autolak – vi gør tingene så enkle som muligt for vores kunder.

Her er noget af det, vi kan tilbyde dig:

  • Lakskader – Chips Autolak er et unikt lakreparationssystem.
  • Buler – Reparation af mange former for buler – også “bløde buler” uden lakskade.
  • Kofangere – Reparation af mange former for flækkede/revnede kofangere.
  • Fælge – Reparation af ridser, skrammer og hak i alufælge.
  • Stenslag – Reparation af stenslag i bilruder.
  • Lygteglas – Reparation af ridser i lygteglas.

Ole Mørch startede op som selvstændig i 2002 under navnet ChipsAway Frederiksberg, som franchisetager i den amerikanske kæde ChipsAway. Da ChipsAway Scandinavia, med hovedsæde i Odense, lukkede i 2009, fortsatte Ole Mørch under navnet Chips Autolak.

Siden har Ole Mørch og hans medarbejdere hjulpet mange bilister med ridser og skader i lakken. Derfor har samtlige forsikringsselskaber i Danmark godkendt Chips Autolak som reparatører på alle former for forsikringsskader på biler.

Ikke to reparationer er ens. Derfor er det ofte nødvendigt at se skaderne, før vi kan give en pris.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 2025 1212. Kan du beskrive skaden i telefonen, kan vi måske give dig en pris. Ellers rykker vi gerne ud gratis – inden for Storkøbenhavn. For ingen bule eller ridse er for stor en mundfuld for Chips Autolak.